محل تبلیغات شما


به نام خدای شفابخش و مهربان


1- تشریح ماهیت ویروس به طور دقیق برای مردم بدون ایجاد ترس و اضطراب در جامعه . باید بدانیم که استرس و اضطراب  سبب ضعف سیستم دفاعی بدن و . می شود و زمینه را برای ابتلای به ویروس آماده تر می کند .

2- اینکه بدانیم که میزان خطر جدی آن چند درصد است  تا بر اساس آن ، اطلاع رسانی و اقدامات انجام شود . کارشناسان می گویند که خطر کُشندگی این ویروس 2 تا 3 درصد است در حالی که ویروس های مُشابهش خطرشان  بیش از این اندازه می باشد .  مثلا آنفولانزا خطرناک تر از نِیُو کُرونا (new coronavirus) معرفی شده است  با این حال مردم نسبت به آنفولانزا که یکی دوماه پیش  شیوع داشت حسّاسیت بالایی نسبت به آنچه که اکنون از کرونا ویروس» دارند ، نداشتند و مسؤلین نیز به خاطر ویروس آنفولانزا و یا ایدز و غیره  کشور را به تعطیلی نکشاندند . آنچه که  اکنون حاکم است ویروس تشویش  و اضطراب  است نه ویروس واقعی ؟!!! البته خصوصیت نِیُو کُرونا  یا کُرونای جدید سریع الأِنتشار بودن آن بین 3 تا 5 درصد است نه بیشتر !!! و نیز این ویروس برای افرادی که از 60 سال به بالاتر هستند و همچنین برای کسانی که مشکلات تنفّسی و گوارشی و یا دچار فشارخون بالا و دارای دیابت و مانند آن ها هستند خطر ساز است و این افراد باید مراقبت های بیشتری داشته باشند .

3-  تقویت بُنیه و سیستم دفاعی بدن در برابر این ویروس که باید توسّط متخصِّصین در رسانه های شنیداری و دیداری (رادیو و تلویزیون) به خوبی بیان گردد .

4- حفظ اصول بهداشتی مُتناسب  با ویروس کُرونا (نه افراط و نه تفریط)  . اکنون برخی از آموزش های نادرست رسانه ای و پیامکی  باعث شده  که اسراف زیادی در مصرف آب بوجود آید به طوری که به عنوان نمونه برخی از مناطق گیلان مواجه با قطعی آب شده است و یا اینکه متاسفانه آنقدر با صابون و مایعات و محلول های ضد ویروسی دست و صورت و بدنشان را می شویند که در آینده نزدیک ممکن است که خیلی ها مشکل پوستی پیدا کنند !!!

5-  آلودگی زُدایی و  ویروس زُدایی و یا به تعبیرِ کمی نامناسب گند زدایی» از محیط های کار و اماکن آموزشی و دانشگاهی و مدارس و اماکن  زیارتی و سیاحتی  بدون اینکه این مراکز تعطیل شوند ، همان کاری که عزیزان  سپاهی ما با امکانات پیشرفته اکنون در مناطقی از قم و یا جای دیگر انجام دادند و می دهند که باید این نوع کارها توسعه یابد نه تعطیلی مراکز به طور گسترده و زیاد !!!

6-  تقویت پایگاه های سیّار سلامت که بسیار کار درست و مهمی است . این پایگاه ها در مراکز آموزشی  و دانشگاهی و حوزوی و مکان های  عبادی و زیارتی و سیاحتی  و حرم ها  و بِقاع مُتبرّکه و مکان ها و محل های  نماز جُمُعه بسیار شایسته و لازم است .  نمازهای جُمُعه و نیز مساجد نباید تعطیل شوند .  اگر مردم کمی بهداشت متناسب با کرونا را رعایت کنند که بِحمدالله اهل جُمعه و جماعات ، رعایت  هم می کنند و نیز با ضمیمه  پایگاه های سیّار سلامت به جایگاه های نماز جمعه و مانند آن ها  ، مردم عزیز و متدینین و مؤمنین به راحتی  و بدون نگرانی و با نشاط  می توانند در نماز جمعه و جماعات و مانند آن ها  شرکت کنند . اساساََ نشاط معنوی بین مردم بیمه کننده خیلی از حوادث و خطرات است که نباید به این مسئله بی توجهی شود . نشاط و شادابی و روحیه متعالی و تقویت بُنیه بدنی و روحی  سبب می شود که تأثیرگذاری ویروس های باطنی و ظاهری از جمله ویروس کرونا بسیار کاهش یابد و یا ریشه کَن گردد . اِن شاءَاللهُ .

7-  برخوردِ قاطع و عاجل  با شایعه سازان در شبکه های مَجازی که سلامت اجتماعی مردم را هدف قرار داده اند که چه بسا پشت پرده این خیانتگران و اخلال گرانِ امنیّت اجتماعی ، دست های پلید اسرائیل و آمریکا و انگلیس خبیث و مانند آنها باشد که همینطور هم هست .

8- بدانیم که بزرگ نمایی ویروس کُرونا و نقل اخبار زیاد پیرامون آن که در رسانه های خبری کشور کاملا مشهود است ، کاری اشتباه و غلط است و باید اخبار در این رابطه به اندازه باشد . لازم نیست  که همه آنچه را که در باره ویروس کرونا  در کشور اتفاق می افتد و واقعیت هم دارد  بازگو کرد و نشر داد . آیا در زمان جنگ و دفاع مقدس هشت ساله هر آنچه  که در جنگ می گذشت  لازم بود که برای مردم و ملت از طریق رسانه ها اطلاع رسانی شود؟!!! اینکه برخی از مسؤلین در قضیّه وقایعِ کُرونا می گویند که باید همه چیز را صادقانه به مردم بگوییم ، این از قبیل آن راست های فتنه آفرین و مفسده زا است . چه دلیلی دارد که هر راستی بیان شود اگرچه برای مردم مشکل آفرین و اضطراب زا باشد ؟!!. اگر این آقایان محترم راست می گویند چرا در چیزهای دیگر(مثل حقوق های نجومی و مافیاهای اقتصادی و اختلاس های وحشتناک و .) که مردم خواهان شفّاف ساری هستند حقیقت را نمی گویند و چه بسا پنهان کاری می کنند!!!  سعدی عَلَیهِ الرّحمه می گوید : اگر چه راست باید گفت ولی هر راست نشاید گفت .  اکنون که چند مدتی است  که این ویروس مَنحوس و میهمانِ شومِ ناخوانده وارد کشور شده و یک عدّه ای از هموطنان عزیز را مبتلا کرده و جان برخی را گرفته باید بدون هیجان زدگی  و بدون لحاظِ پیوندهای  جناحی و ی  با تدابیر درست به کنترل و مهار و یا ریشه کَنی آن اقدام شود . 

9- به آیه 103 از سوره یونس و مانند آن بیشتر باور داشته باشیم .

10- توجه به مسئله توکل به خدا و توسّل به حضرات معصومین (عَلَیهِمُ السَّلامُ) و امام زادگان بزرگوار و تمسک به قرآن کریم و دعا و تضرّع به پیشگاه حضرت پروردگار در رفع آفات و عاهات و بلایای آسمانی و زمینی از جمله بلای کُرونا بسیار اثرگذار است .


خِتامُهُ مِسْكٌ : در پایان  حکایتِ چهل قرآن» که در حدود 90 و اندی سال پیش که مَرَض وَبا  در روستا یا بخش چَهاردِه از توابع آستانه اشرفیّه  در استان گیلان که جان عدّه زیادی را گرفته بود جالب و خواندنی و درس گرفتنی است .  یکی از اهالی مورد وُثُوقِ چَهاردِه  به نام مرحوم  حاج آقای مَلَکی چَهاردِهی این واقعه جالب و شنیدنی و پند آموز را برای یکی از رفقای بنده ، جناب حجت الأِسلام آقای مرتضی رئوفی چَهاردِهی گیلانی که اکنون ساکن قم است چنین نقل می کند : در حدود 90 سال پیش مَرَض وَبا در چَهاردِه  شیوع پیدا کرد و جان عدّه زیادی از اهالی را گرفته بود و درمان هم در آن زمان  ممکن نبود . من یعنی - مرحوم مَلَکی- در آن موقع حدود ده سال داشتم به همراه پدرم  به بُقعه آقا سیّد عبدالرّضا (سلام خدا بر او باد) در چَهاردِه مُشرَّف شدم . دیدم که چهل سیّد را  جمع نموده و بر گردن آنها  شالِ سبزی آویخته و بر سر آنها قرآن گذاشته اند و نیّت کرده بودند  که این چهل  سیّد به همان  شکل از آن بُقعه خارج شوند و تمام چَهاردِه را دَور بگردند و سپس  به بُقعه بازگردند . آن روز به برکت توسّل  به قرآن و عترت (عَلَیهِمُ السَّلامُ) روستا و قریه چَهاردِه از مَرَض وَبا نجات یافت و بزرگان محلّ تصمیم گرفتند که برای حفظ حُرمت قرآن  و اهل بیت (عَلَیهِمُ السَّلامُ)  نگذارند که صدای موسیقی مُبتذل در این روستا بلند شود و این حکایت بین مردم شهرت دارد .


سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی


دهم اسفند 1398 .



** آیت الله سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی


*************************************************


** تعطیلی های گسترده در کشور به جهت کرونا  یک اشتباه فاحش است+آیت الله سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی  !+نسیم معرفت+کلیک کنید


*** موضوعات و عناوین اخلاقی و تربیتی و اجتماعی و اعتقادی و حدیثی+پایگاه اندیشوران حوزه+آیت الله سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی


*** عناوین و موضوعات اخلاقی،تربیتی ، اجتماعی، ی.+وبلاگ نسیم معرفت+آیت الله سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی


 

**سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در آیینه تصاویر+سردار دل ها+http://hakim-askari.rozblog.com/post/593 . +کلیک کنید .


** متن وصیتنامه سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی+سایت حکیم زین العابدین عسکری گیلانی لشت نشایی +http://hakim-askari.rozblog.com/post/597 .+ کلیک کنید .


** مرحوم (شهید) حاج عبدالله ضابط مشهدی جزء برترین مُبلِّغان در سراسر کشور بود+به یاد مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین حاج عبدالله ضابط مشهدی پایه گذار سیره شهداء +سایت حکیم زین العابدین عسکری گیلانی لشت نشایی+کلیک کنید


 

*** تفسیر سوره کهف توسط آیت الله سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی+ بر اساسِ متنِ عربی کتابِ اَلمیزان جلد 13.علامه طباطبایی»+سایت سعادت میرقدیم ها+کلیک کنید  +

http://saadatmirghadimha.rzb.ir/post/8 .


 


 

آثاروبرکات راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع)+آیت الله سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی

نکته ادبی و تفسیری و فقهی در آیه 38 از سوره مائده

فاجعه بنزین+جناب وزیر علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد

ویروس ,های ,  ,مردم ,، ,ها ,و یا ,سیداصغرسعادت میرقدیم ,الله سیداصغرسعادت ,میرقدیم لاهیجی ,آیت الله ,سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی ,الله سیداصغرسعادت میرقدیم ,العابدین عسکری گیلانی ,http hakim askari

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

nistlangifurs asaletakfilmturki از جنس ایمان Harvey's notes Wholesale Jerseys Hot Sale, 100% Cotton For Cozy! provoralom مطالب علوم تربیتی خرید عینک آفتابی worktenstabumb هریس مهد خوبی ها